Ina: “Ik was al een tijdje op zoek naar een manier om af te vallen.

Maar dat was nog steeds niet gelukt.

Ik heb al een tijdje overgewicht en gezien mijn  gezondheid zou het goed zijn om af te vallen.

In april zag ik een advertentie in de krant van Hanneke en ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb concact gezocht met haar.

Ik heb de afgelopen maanden als erg prettig ervaren hoe Hanneke je bewust laat worden over Puur en Gezond eten.

De wekelijkse informatie die je krijgt om gezond te eten en te bewegen zijn erg fijn geweest.

Ik ben inmiddels 8 kg afgevallen maar ik ben er nog niet.

De wekelijkse bijeenkomsten zijn afgelopen maar ik eet nog steeds Puur en Gezond en ik hoop in de toekomst nog meer af te vallen.

Hanneke hartelijk dank voor je begeleiding en handige tips.”

 

Marjolein: “Ik ben 42 jaar oud. Vorig jaar ging voor mij de knop om. Ik was gezond maar wel te zwaar. En gezond wilde ik blijven, dus moesten er kilo’s af! Begin oktober ben ik begonnen om met behulp van Hanneke af te vallen. Nu heb ik weliswaar veel ervaring met lijnen, maar het behouden van het juiste gewicht was tot op heden niet gelukt. Ongeveer de eerste opmerking die Hanneke maakte, was dat het niet vreemd was dat ik met name ’s avonds te veel snoepte, ik at overdag gewoon veel te weinig! Door 3 maaltijden en gezonde tussendoortjes te eten en meer te bewegen, vlogen de kilo’s eraf. De vooraf afgesproken 15 of 16 kilo werden er uiteindelijk 23! En dat in ongeveer 4 à 5 maanden! Eigenlijk zonder al te veel moeite en zonder hongergevoel heb ik nu het gewicht bereikt waar ik me prettig bij voel. Dankzij de goede begeleiding van Hanneke en haar adviezen heb ik voor het eerst  het idee dat ik deze leefwijze kan volhouden! Hanneke, ontzettend bedankt!”

 

Akkie: “Iedereen die dit leest en overweegt te gaan afvallen kan ik adviseren dit onder begeleiding van Hanneke te gaan doen.

Echt een hele enhousiaste, aardige,kundige vrouw die je motiveert, analyseert over waar het is misgegaan en stimuleert om gezond te gaan afvallen. Elke keer komt ze weer met een nieuw advies of mogelijkheden, geweldig!!

Niks met shakes of moderne afvalmethoden maar gewoon veel bewegen en  “Puur Gezond” eten.”

 

Barbara: “Sinds enige tijd loop ik bij Hanneke om af te vallen en gezonder te gaan eten. En wat ik nooit verwacht had is door de steun van Hanneke gezonder ben gaan eten en zelfs het sporten leuk ben gaan vinden.

Ik ben nu veel  bewuster van eten geworden en inmiddels ben ik aan het afvallen, elke dag hou ik Hanneke op de hoogte van wat ik eet vandaag en elke dag krijg ik een inspirerende mail terug, zodat ik elke dag met goede moed kan beginnen. Het hoogtepunt van de week was samen eten met mijn dochters bij de Mac Donald en ik heb niks genomen, iedereen die mij kent weet dat Mac mijn lieveling eten is, ben daarom erg trots op mezelf,maar zonder Hanneke had ik het niet gered. Zonder Hanneke was ik zoveel zwaarder geweest en had ik het somber ingezien i.v.m. mijn gezondheid. Heb zoveel geprobeerd met lijnen maar echt deze manier is het beste.Hoop dat Hanneke nog meer mensen kan helpen zoals ze mij heeft geholpen. Mijn dank is groot.”

 

Ester: “Ik ben 46 jaar en zo’n beetje vanaf mijn 16e aan het lijnen.
Begonnen ooit met het brooddieet, shake’s, van Cambrige,Weight Care, De schijf van 5, enz. Steeds viel ik 5 of 10 kilo af waarna het er vervolgens weer bij vloog, en soms zelfs meer.
Tot dat Hanneke mij belde voor haar afstudeer project. Ik kwam voor het eerst bij haar wegen en sloeg bijna achterover; 78kg zo zwaar was ik nog nooit geweest. Vanaf toen iedere week naar Hanneke voor wegen, vet percentage, meten, voedingstips krijgen en vooral mentaal support. Zelf moest ik hard aan de slag maar ik moet zeggen dat het me ontzettend mee viel. Ik viel gemiddeld per week een kilo af en na ongeveer 20 weken was ik 20 kg lichter. Bewegen ging me makkelijker af, ik kon weer sporten, naar het werk toe fietsen en zonder buitenadem te raken traplopen. In 3 weken vakantie was ik toch weer iets aangekomen. Maar de schade was beperkt, en ik pakte de draad zo weer op en waren de kilo’s er zo weer af. Dankzij Hanneke Nieuwenhuis voel ik me veel beter en ga ik verder in mijn maat 36. Ik hoop dat ik iedereen inspireer met mijn ervaringen. Veel dank Hanneke en succes met het begeleiden van je cliënten!”