Workshop “Emotie-eten onder controle”

 

 

Altijd als ik alleen ben!
Myra: “Als op zondagochtend iedereen de deur uitgaat (naar de voetbal, naar vrienden, naar tennis, naar de padvinderij) en ik alleen achter blijf met de restanten van het ontbijt. Dan slaat het toe: dan ga ik eten, en blijf ik eten, en eten, eten …”
Moe!
Evelien: “De hele week ben ik druk: overdag mijn werk, ’s avonds sport, huishouden, studie, familie. Vrijdagmiddag heb ik het dan helemaal gehad en als ik thuis kom van mijn werk, plof ik op de bank met een zak chips en kom alleen nog de bank af om een bak ijs uit de vriezer te halen en een fles wijn op tafel te zetten.”

 

 

Op mijn werk!
Dorien: “Mijn collega liep de kantjes er weer eens af vandaag. En ik kon weer haar werk opknappen. Zij ging vrolijk om klokslag vijf uur naar huis en ik kon pas een uur later weg. Daar kan ik flink nijdig om worden. Uit frustratie eet ik dan zo een hele zak drop leeg.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komen soortelijke situatie’s jou bekend voor? Heb jij ook regelmatig last van emotie-eten?

Weet dan dat je hierin niet alleen bent: voornamelijk vrouwen hebben hier met grote regelmaat last van en langzaam maar zeker komen de kilo’s erbij.

Het goede nieuws is dat je het emotie-eten onder controle kunt krijgen: velen gingen jou al voor. Wil je weten hoe? Geef je dan op voor de workshop “Emotie-eten onder controle”.

 

Datum: nieuwe datum volgt

 

Locatie: Zilvensebroekweg 57, 

7371 EG  Loenen

 

Kosten: € 25,00

 

Aanmelden:

  • per telefoon: 06 – 30 77 01 11
  • per e-mail: hanneke@hannekenieuwenhuisgewichtsconsulent.nl
  • met onderstaand formulier: 

 

Ja, ik meld mij aan voor de workshop “Emotie-eten onder controle”

 

Welk getal is hoger: 8 of 3? (Vragen we om misbruik te voorkomen.)